logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh

Mobile Marketing

Pay Per Click (PPC) Management

Conversion Rate Optimization

Email Marketing

Online Presence Analysis

Fell Free To contact Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus

1-677-124-44227

info@your business.com

184 Main Collins Street West Victoria 8007

Top
Publicitat online

5 raons per les quals utilitzar la publicitat online en el teu negoci

 

La publicitat online és una de les estratègies més usades per les marques dins de les seves estratègies de màrqueting digital.

En el present article repassarem què és la publicitat PPC, quines plataformes existeixen per fer publicitat PPC i quins són els seus principals avantatges.

 

publicidad online

Què és la publicitat PPC o pay per clic?

La publicitat PPC o de pagament per clic és un model de publicitat en el qual solament pagues quan un usuari fa clic en un dels teus anuncis.

Aquest tipus de publicitat es pot realitzar en cercadors (pràctica coneguda com SEM) i a les xarxes socials utilitzant plataformes com Facebook Ads, Twitter Ads o Instagram Ads.

 

Què és el SEM?

EL SEM o màrqueting de cercadors és una estratègia de màrqueting que consisteix a posicionar el teu lloc web en els resultats patrocinats pels diferents cercadors.

La plataforma més coneguda per fer SEM és Google Adwords. Aquesta plataforma funciona mitjançant un sistema de licitacions. En ella has de fixar el preu màxim que vols pagar perquè el teu anunci surti quan un usuari introdueix una de les paraules clau que has seleccionat.

Per tant, podem dir que el SEM és un tipus de publicitat PPC orientada a millorar la teva visibilitat en els cercadors.

Com t’he dit la plataforma més coneguda per fer SEM és Google Adwords, aquí et deixo un video on t’expliquen  trucs per poder treure’t la certificació oficial de Google Adwords.

 

 


Com planificar una campanya de publicitat online?


1. Establir uns objectius

El primer pas per planejar la teva estratègia de publicitat online és definir què metes desitges aconseguir engegant aquesta estratègia.

2. Definir el teu públic objectiu

Definir al teu públic objectiu et permetrà crear anuncis que atreguin l’interès del mateix. Per a això, és important que facis un perfil del teu client tipus tenint en compte factors com el sexe, l’edat, la seva capacitat adquisitiva o el seu lloc de residència.

3.Establir què canals vas a usar en la teva estratègia

Com hem explicat, la publicitat online es divideix en SEM i en campanyes PPC en xarxes socials.

Posem com a exemple que posseeixes una tenda de roba per a home a Andorra. Per tant, selecciones com a plataformes per a la teva campanya Facebook Ads i Google Adwords.

4. Selecciona les paraules clau en Google Adwords

Per crear els teus anuncis en Google Adwords és fonamental que realitzis una bona selecció de paraules clau, seguint amb l’exemple exposat en punt anterior, algunes paraules clau podrien ser:

“comprar roba d’home a Andorra”.

“vestits per a home a Andorra”.

5. Crear anuncis atractius en Facebook Ads

Perquè tinguis èxit amb els teus anuncis en Facebook Ads has de crear anuncis atractius amb títols que cridin l’atenció, usar trucades a l’acció i introduir fotografies i vídeos de qualitat.

6. Analitza resultats

És important que analitzis els resultats de les teves campanyes PPC usant eines com Google Analytics o Facebook Insights.

 

Principals avantatges d’utilitzar la publicitat online

1. Controles el que gastes

En tota campanya PPC pots establir a tot moment un límit de despesa pel que podràs controlar fàcilment el pressupost que hagis destinat a la teva estratègia.

2. Millores la qualitat de les teves leads

En segmentar les teves campanyes de tal manera que solament arribin a aquelles persones que realment estan interessades en els teus productes o serveis, la qualitat dels possibles clients que arriben al teu web és molt major que usant un altre tipus de publicitat.

3. Major visibilitat

Gràcies a les campanyes en Google Adwords o en les diferents plataformes existents a les xarxes socials la teva marca guanyarà visibilitat a la xarxa.

4. Major abast

En poder utilitzar múltiples canals de comunicació els teus anuncis arribaran a una major quantitat de públic.

5. Augmenta les teves vendes

En augmentar el teu tràfic web i generar leads qualificats aconseguiràs tancar més vendes per al teu negoci.

 

 

 

Share
No Comments

Post a Comment